fredag, oktober 12, 2007

Jaiku and Twitter to create dynamic blogs

We live in a global, open and interactive village. Jaiku, Twitter, Blogs, Facebook, Social Media and Interactive Web 2.0 tools make it possible for designers and innovative entrepreneurs to find an global audience for their products.

We've been experimenting with new SM-tools at Nylands Hantverk and within the www.fro.fi Design & Craft project. The goal being to build a global network where expats could play an important role.

Stello, this process is still in the beginning. It would be nice to get some comment from you.


stellostello said:

Stello vuodattaa 8-) Hauskaa

http://Stello.vuodatus.net/blog/862024

Fetched from Stello vuodattaa 8-) 4 days, 4 hours ago. Mark as spam

4 comments so far

 • visualradio

  @Stello, Luin blogistasi iltiksen bloggaavasta kotiäidistiä. Asuimme pitkään ulkomailla ja koti-ikävä, suomalaiset maut ja ruoat olivat mielessä. Päätin lähettää sinulle linkin http://herkkuja.blogspot.com/ Irja Kallio on uranainen ja kotiäiti, tässä hän kirjoittaa: "Lähiruoka voi tarkoittaa Suomessa tuotettua ruokaa, omassa pellossa tai naapurin tilalla kasvaneita marjoja, hedelmiä, vihanneksia, yrttejä, perunoita ja viljoja. Lähiseudulla laiduntavan karjan lihaa tai maidosta tehtyjä juustoja. Naapurikunnan kananmunia, kalatuotteita tai pienleipomon leipää ja kakkuja. Suklaa- tai karkkitehtaan herkkupaloja. Hymyillen keitettyjä hilloja, hyytelöitä tai mehuja. Lähiraaka-aineita suosivia pito- ja ruokapalveluja."

  4 days, 2 hours ago by visualradio.

 • visualradio

  Blogissasi viittasit tähän blogiin http://www.iltalehti.fi/ilona/2007092663...

  4 days, 2 hours ago by visualradio.

 • stello

  Kiitos linkistä - herkkublogi ei ollut ennalta tuttu. Osui heti mustaleimajuusto silmään.. =P~~~ Vanhuksilta tulee kiitettävän monta kertaa vuodessa ns. selviytymispaketteja, jossa ruisleipää ja Fazerin suklaata, mutta valitettavasti juustoja ja makkaroita ei voi postittaa. Niitä on ikävä, koska Irlannissa ei ole vastaavia herkkuja, vaikka paljon muita herkkuja onkin..

  3 hours, 30 minutes ago by stello.

 • visualradio

  Kerron terveiset Irjalle, joka kirjoittaa herkkuja. Tässä pari muuta blogia http://niemiproduct.blogspot.com/ lammasturkistuotteita ja Design Craft http://craftdesign.blogspot.com/

Inga kommentarer: