torsdag, april 17, 2008

Next Generation Internet » Blog Archive » Disruptive Media: Sammanfattning

Next Generation Internet » Blog Archive » Disruptive Media: Sammanfattning: "Att försöka sammanfatta Disruptive Media är inte helt enkelt. Jag gör dock ett tappert försök.

Helge: Jag deltog från Lovisa, det var intressant...

Trender. Tydligt just nu är att mikrobloggning som Jaiku och Twitter verkligen bryter ny mark. Det som lockar mest är de levande konversationerna. Att skapa relationer i nätverket utan att ens i vissa fall behöva träffas. Har idag träffat en stor del av mina Jaiku kontakter för första gången. Det har varit kvalitativt och mycket kul. Det handlar inte om tonårslek eller tidsfördriv. Det handlar om att effektivt och inte i realtid kunna få hjälp stöd och diskutera med sitt utökade nätverk. Intressant är att jag skrev en post om det så sent som igår. Mikrobloggning kommer med stor sannolikhet bidra till mindre e-mail och ärligare relationer både inom och utom företaget.

Helge: Conversational Media...

Det som var en betydligt större del av detta event var social media i företag och hur företagen kan bli bättre på att utnyttja social media. Fortfarande mycket fokus på hur man kommunicerar med sina kunder och inte så mycket hur man jobbar i själva företaget och med dess partners etc. Det ligger nog som nästa steg och det är dessutom inte helt samma målgrupp..."

Helge: Interaktivitet!

Inga kommentarer: