fredag, september 12, 2008

Disruptive Media i Sverige

Jag har slutgiltigt gjort ett val. Denna blogg skall publiceras på svenska. Det är så det skall gå. Niemi Product går på finska och så har jag vissa hjälpbloggar som ger stödfunktioner. Design Craft kommer att behandla bredare frågor i framtiden. Fröet har växt och blivit större.

Disruptive Media: "Skandinaviens främsta konferens för sociala medier och kommunikation på internet organiseras den 3 december 2008. En rad spännande talare väntar på att få uppdatera dig om det senaste inom marknadskommunikation på internet och i sociala medier den 3 december på Näringslivets hus i Stockholm.

DM satsar denna gång på att delge framgångsrika fallstudier inom sociala medier men också hur vi smart använder nätet och sociala medier för att kommunicera kostnadseffektivt i lågkonjunktur och bygga värdeskapande relationer.

Talare:
  • Paul Walker, chef för den globala digitala gruppen hos Cohn&Wolfe, en av världens största PR-byråer. I sin keynote talar Paul om vad de globala företagen gör inom sociala medier och vilka utmaningar de möter.

  • Peter Parkes, internetstrateg från nystartade London-byrån WeAreSocial, talar om världens största, bästa (och billigaste) fokusgrupp: Internet.

  • Brit Stakston, JMW Kommunikation, och Niclas Strandh, Heimer&Company, talar om erfarenheterna från en av de största svenska kampanjerna inom sociala medier denna höst.

  • Annika Lidne Disruptive Media uppdaterar som vanligt om de senaste trenderna, metoderna och tjänsterna inom den exploderande marknaden för sociala medier. VI välkomnar också tillbaka Beata Wickbom som vår eminenta moderator.
  • Fler spännande talare annonseras inom kort!

Inga kommentarer: