måndag, oktober 22, 2012

Maskinverkstaden - Nordautomation

nordautomation_maskinverkstad

BILD: Pauli Ojala, Nordautomation, Finland (2012)

Nordautomation levererar transportband, specialtraverskranar med automation till gruvor, hamnar, logistik- och skogsföretag.

Kollade tillverkare av transportband för gruvindustrin med förankring i Sverige. Det lönar sig att kontakta ContiTech och diskutera samarbete.

Ta en titt på vad Ruukki säger: "Gruvindustrin innebär framförallt utvinning av material, krossning och transporter. Raex slitstål (400-500 HB) är idealisk för slitagedelar, exempelvis insidan av krossar eller trattar, transportutrustning och transportband. Användningen av Raex kan avsevärt minska slitaget och bytet av komponenter i maskiner och därmed minskade kostnader."

Transportband

Conveyor Belt Group

Med perfekt transportbandsteknik och kunskap finns ContiTech där råmaterial utvinns, bearbetas och fördelas. Det är alltid en teknisk utmaning att försöka göra metoderna så miljöskonande som möjligt. Råmaterialbanden finns nämligen över hela världen. I svårtillgänglig terräng, i kalla och varma regioner, ovan och under marken.

ContiTech i Sverige

ContiTech nära till hands.

Som världsledande specialister på gummi- och plastteknik är vi hemmastadda på dessa växande marknader, med våra produktionsanläggningar, distributionspartners och återförsäljare. Även i Sverige kan du alltså dra fördel av vår tekniska expertis och våra tjänster. Låt dig inspireras av våra lösningar i gummi – ett fascinerande högtekniskt material med oändliga möjligheter.

Branscher

Översikt

Gummiprodukter från ContiTech används i alla branscher där det behövs lösningar som är allmänt kostnadseffektiva och miljövänliga. Gummi är framtidens material, som med sin flexibilitet öppnar för möjligheter som andra material och deras egenskaper inte kan erbjuda. Av just den anledningen täcker ContiTechs produkter så pass många användningsområden.Inga kommentarer: